Publicitate

Suntem conștienți de faptul că a obține un credit poate fi un proces dificil, deseori neclar, ce necesită mult timp. 

Din acest motiv am creat un motor de creditare online transparent, pentru a ne asigura că persoanele dornice să găsească un împrumut pot accesa cele mai avantajoase oferte din piață, în cei mai buni termeni și condiții.

Îți vom arăta mai jos cum operăm, adresând patru întrebări esențiale:

  • Cum răspunde Matchbanker nevoilor tale?
  • Cum funcționează Matchbanker?
  • Cum facem profit?
  • De ce să ai încredere în noi?

De ce să ai încredere în noi

Funcționăm într-un mod sustenabil cât timp clienții noștri sunt satisfăcuți de serviciile pe care le oferim și găsesc utile informațiile pe care le punem la dispoziție.

Unica modalitate de a realiza acest lucru este prin a oferi un serviciu obiectiv și imparțial.

În plus, reinvestim o bună parte din profit pentru a ne îmbunătăți în mod continuu serviciile oferite.

Cum răspunde Matchbanker nevoilor tale

Matchbanker este un comparator online de credite, unde se pot compara multiple produse financiare și care își propune să le livreze clienților cele mai bune servicii financiare.

La Matchbanker, lucrăm din greu pentru a ne asigura că lista de credite pe care o generăm este mereu actualizată și conține cele mai rezonabile împrumuturi din România.

În lista oferită de noi, poți găsi o multitudine de informații de care ai nevoie pentru a putea vedea diferențele dintre fiecare credit pe care îl găsești pe pagina noastră.

Îți prezentăm atât avantajele cât și dezavantajele împrumuturilor din lista noastră ca să ne asigurăm că vei găsi creditul potrivit ție.

Cum funcționează Matchbanker

Odată accesată, platforma Matchbanker va genera o listă de credite cu toate informațiile necesare pentru a ajuta clienții să opteze pentru împrumutul adecvat nevoilor lor.

În această listă, vei găsi informații despre valoarea creditului, durata sa, costurile aferente și data scadentă. Vei fi consiliat, de asemenea, cu privire la avantajele și dezavantajele creditorilor pentru care optezi.

Cu ajutorul Matchbanker, vei economisi timpul necesar unui îndelungat proces de informare.

Cum facem profit

Matchbanker oferă un serviciu 100% gratuit.

În momentul în care aplici pentru un împrumut prin intermediul Matchbanker, NU vei fi taxat. Prin urmare, solicitarea unui credit cu ajutorul Matchbanker NU te va costa mai mult decât dacă ai aplica direct la creditor.

În acest caz, poate te vei întreba cum anume facem profit?

Ca orice alt business, Matchbanker trebuie să aibă un câștig de pe urma serviciilor prestate, iar acest lucru este posibil datorită serviciului de promovare oferit băncilor cu care colaborăm.

Creditorii ne restituie câte un procentaj pentru fiecare împrumut oferit prin intermediul platformei noastre. Astfel, în momentul în care aplici pentru un credit prin Matchbanker, vom primi un comision de la creditorul care ți-l va aproba.

De avut în vedere

La Matchbanker, încercăm în permanență să le oferim clienților noștri date nou actualizate. Acest lucru este posibil prin reînnoirea continuă a listei de credite, cu cele mai recente informații.

În unele cazuri însă, există posibilitatea de a nu fi notificați imediat despre schimbările referitoare la ratele dobânzilor, APR sau alte condiții de creditare. Din acest motiv, în cazuri excepționale, informația de pe site poate fi ușor diferită de cea de pe website-urile creditorilor.

Dacă este cazul, te rugăm să consulți pagina creditorului pentru a fi la curent cu cei mai noi termeni și condiții.

Andreas Linde
Publicat de către
Expertul în împrumuturi, Andreas Linde, a lucrat în industria financiară din 2014. Pe Matchbanker, el scrie despre împrumuturi, refinanțare, DAE, rate ale dobânzii și tot ceea ce are legătură cu finanțarea.
Matchbanker > Despre noi > Publicitate