Despre noi

În ultimii ani competiția din sectorul de creditare online a crescut tot mai mult, îngreunând accesul clienților la cele mai bune oferte de credit din piață.

Știind acest lucru, Matchbanker și-a luat misiunea de a face piața de creditare online mai transparentă, totul pentru a te ajuta să găsești creditul perfect adaptat nevoilor și cerințelor tale într-un mod facil.

Ce este Matchbanker?

Matchbanker este o platformă online specializată, prin intermediul căreia poți compara diverse produse de tip financiar. Ne recomandă ani întregi de experiență și profesionalism în domeniul financiar.

Serviciul pe care îl oferim este 100% gratuit și fără caracter obligatoriu.

Ce facem mai exact?

Le oferim clienților o listă actualizată a celor mai bune și rezonabile credite din România.

În lista generată, vei putea găsi toate informațiile necesare pentru fiecare credit în parte, ca de exemplu: valoarea creditului, durata sa, dobânda aferentă, APR și data scadentă. De asemenea, te vom informa cu privire la cerințele specifice pe care trebuie să le îndeplinești înainte de solicitarea unui împrumut. Mai mult, te vom consilia cu privire la avantajele și dezavantajele creditorului ales, pentru a te ajuta să decizi dacă împrumutul pentru care optezi este, sau nu, cel mai potrivit pentru tine.

Vei economisi timp și bani, iar datorită modului nostru transparent de lucru vei afla tot ce trebuie să știi despre dobânzile și costurile reale ale creditelor.

De ce să ai încredere în Matchbanker?

În prezent, Matchbanker activează în 13 țări: Danemarca, Suedia, Norvegia, Spania, Polonia, Finlanda, Cehia, Croația, România, Germania, Franța, Portugalia și Mexic.

Motivul pentru care am reușit să ne extindem atât de mult se datorează succesului pe care l-am avut în primele piețe de desfacere și, mai ales, abilității de a satisface nevoile clienților.

La Matchbanker continuăm să înțelegem nevoile clienților, pentru a ne asigura că livrăm cel mai bun serviciu posibil. 

Fă click aici pentru a afla mai multe despre modelul de business al Matchbanker. 

Cine suntem?

Matchbanker este deținut de Karman Connect A/S (Formerly Lead Supply A/S), parte din North Media – companie listată la Bursa din Copenhaga, Danemarca.

Karman Connect (Formerly Lead Supply) a fost fondat în anul 2014, înregistrând o creștere rapidă. Viziunea noastră este una clară: Dorim să devenim liderii pieței europene în domeniul creditării online. Echipa Matchbanker este formată din angajați motivați, interesați să le asigure vizitatorilor paginii ceea ce caută.

Adresa sediului nostru este Dalgas Avenue 2F 2., Aarhus, Denemarca.

Contactează-ne

Matchbanker nu este un furnizor de împrumuturi, ci un site unde poți compara diferite credite. Prin urmare, nu răspundem la întrebările legate de împrumuturile specifice de pe lista noastră.

Dacă aveți întrebări despre detaliile unui împrumut din lista noastră, vă rugăm să contactați furnizorul ce oferă împrumutul respectiv.

Însă, dacă aveți întrebări cu privire la o posibilă cooperare sau probleme juridice, vă rugăm să ne contactați la info@matchbanker.com.

Andreas Linde
Publicat de către
Expertul în împrumuturi, Andreas Linde, a lucrat în industria financiară din 2014. Pe Matchbanker, el scrie despre împrumuturi, refinanțare, DAE, rate ale dobânzii și tot ceea ce are legătură cu finanțarea.
Matchbanker > Despre noi